Ledelsesudvikling


Ledelsesudvikling og sparring

Process Performance® tilbyder ledelses- og kompetenceudvikling både som en-til-en forløb samt i grupper og teams. Der tilbydes udviklingsforløb indenfor ledelse, personlig produktivitet, motivation, strategi og personligt lederskab. Forløbene er udviklet på basis af mere end 15 års erfaring indenfor alle typer af virksomheder og brancher. Forløbene bliver tilpasset den enkeltes situation og ønske i forhold til udvikling, således der opnås maksimal effekt. Der opnås øget vækst både personligt og organisatorisk ligesom vi inddrager både det jobmæssige og det private i udviklingsforløbet. Der er tale om gennemtestede forløb med erfaringer både fra det offentlige og det private.


Opbygning af forløbet

Deltageren bliver tilknyttet sin personlige sparringspartner som man mødes med hver 3. uge. Forløbet afsluttes indenfor 10 måneder.

Uddannelsen gennemføres på arbejdspladsen med udgangspunkt i dagligdagens udfordringer og opgaver. Det vil sige, at du løser dine dagligdags opgaver under udviklingsforløbet, samtidigt med at du uddanner dig. Men opgaverne bliver løst med programmets værktøjer der bygger på gennemtestede teorier. Til hvert sparringsmøde vil der være opgaver der skal løses, hvilke der tilpasses til lige netop din udfordring i virksomheden.

Forløbet kan gennemføres sammen med kolleger i et team, hvor i samarbejder på tværs med opgaver, og forpligter hinanden overfor nye mål og samtidig udvikler afdelingernes samarbejde. Eller forløbet kan gennemføres individuelt.


Potentiale og muligheder

Erfaringer fra tidligere forløb viser et potentiale på min. 300.000 kr. i årlige besparelser ved hvert gennemført forløb. Øvrige potentialer er et bedre arbejdsmiljø med et reduceret sygefravær, ligesom det forbedrer trivsel og samarbejdet blandt medarbejderne.

Process Performance® har stor erfaring med at tilbyde disse forløb og lære dig håndværktøjet til at blive en mere effektiv leder og samtidig udvikle dit team. Således at du kan nå dine mål sammen med dit team og medarbejdere. Eller du kan vælge at gå vejen indenfor personlig- og faglig udvikling i forbindelse med kompetenceudvikling på jobbet. Så der er muligheder indenfor både personaleledelse og personligt lederskab.


Programforløb


Process Performance® tilbyder to forskellige forløb indenfor ledelsesudvikling:


Effektiv Ledelse

  • Her fokuseres der på personaleledelse
  • Til dig der ønsker at udvikle dine evner som leder
  • Målgruppen er erfarne eller nyuddannede ledere, samt ledere under uddannelse

Praktisk info:
10 opfølgningsmøder med personlig sparringspartner
Potentiale ved gennemført forløb er på min 300.000 kr. årligt

Kontakt Process Performance® for yderligere detaljer og pris


Effektivt Personligt Lederskab

  • Her fokuseres der på personligt lederskab
  • Til dig der ønsker at udvikle dig som person og i forbindelse med faglig udvikling på job
  • Målgruppen er ledere og nøglemedarbejdere

Praktisk info:
10 opfølgningsmøder med personlig sparringspartner
Potentiale ved gennemført forløb er på min 300.000 kr. årligt

Kontakt Process Performance® for yderligere detaljer og pris