Ledelsesudvikling


Ledelsesudvikling fra LMI Danmark

Process Performance® tilbyder ledelses- og kompetenceudvikling fra LMI Danmark. LMI er et amerikansk koncept der har været etableret i Danmark i mere end 25 år. Der tilbydes udviklingsforløb indenfor ledelse, personlig produktivitet, motivation, strategi og personligt lederskab. Programmerne er udviklet på basis af mere end 50 års erfaring og har været repræsenteret verden over i mere end 30 år. LMI er repræsenteret i mere end 80 lande og materialet er tilgængeligt på mere end 25 sprog. LMI Danmark har siden 1990 hjulpet over 6500 ledere og nøglepersoner i private og offentlige virksomheder, til øget vækst både personligt og organisatorisk. Så der er tale om gennemtestede programmer med erfaringer fra alle brancher.


Opbygning af forløbet

Deltageren bliver tilknyttet sin personlige LMI Sparringspartner som man mødes med hver 3. uge. Forløbet afsluttes indenfor 10 måneder med kursusbevis.

Uddannelsen gennemføres på arbejdspladsen med udgangspunkt i dagligdagens udfordringer og opgaver. Det vil sige, at du løser dine dagligdags opgaver under kursusforløbet, samtidigt med at du uddanner dig. Men opgaverne bliver løst med programmets værktøjer der bygger på gennemtestede teorier. Til hver lektion i materialet vil der være arbejdsskemaer, der kan tilpasses til lige netop din opgave i virksomheden.

Uddannelsen kan gennemføres sammen med kolleger i et team, hvor i samarbejder på tværs med opgaver, og forpligter hinanden overfor nye mål og samtidig udvikler afdelingernes samarbejde. Eller forløbet kan gennemføres individuelt.


Potentiale og muligheder

Erfaringer fra tidligere forløb viser et potentiale på min. 300.000 kr. i årlige besparelser ved hvert gennemført forløb. Øvrige potentialer er et bedre arbejdsmiljø med et reduceret sygefravær, ligesom det forbedrer trivsel og samarbejdet blandt medarbejderne.

Process Performance® er certificeret og godkendt af LMI Danmark til at tilbyde disse forløb og lære dig håndværktøjet til at blive en mere effektiv leder. Således at du kan nå dine mål sammen med dit team og medarbejdere. Eller du kan vælge at gå vejen indenfor personlig- og faglig udvikling i forbindelse med kompetenceudvikling på jobbet. Så der er muligheder indenfor både personaleledelse og personligt lederskab.


Programmer fra LMI Danmark


Process Performance® tilbyder to forskellige forløb indenfor ledelsesudvikling:


Effektiv Ledelse

  • Her fokuseres der på personaleledelse
  • Til dig der ønsker at udvikle dine evner som leder
  • Målgruppen er erfarne eller nyuddannede ledere, samt ledere under uddannelse
  • Materialet er tilgængeligt på dansk og engelsk

Praktisk info:
10 opfølgningsmøder med personlig sparringspartner
Standardiseret program fra LMI Danmark
Potentiale ved gennemført forløb er på min 300.000 kr. årligt
Kursusbevis efter gennemført forløb
Pris: 36.500 kr.
– ekskl. moms og kørsel


Effektivt Personligt Lederskab

  • Her fokuseres der på personligt lederskab
  • Til dig der ønsker at udvikle dig som person og i forbindelse med faglig udvikling på job
  • Målgruppen er ledere og nøglemedarbejdere
  • Materialet er tilgængeligt på engelsk

Praktisk info:
12 opfølgningsmøder med personlig sparringspartner
Standardiseret program fra LMI Danmark
Potentiale ved gennemført forløb er på min 300.000 kr. årligt
Kursusbevis efter gennemført forløb
Pris: 42.500 kr.
– ekskl. moms og kørsel