Om Process Performance®


Aktionsorienteret læring giver målbare resultater

Process Performance® passion er at hjælpe virksomheder med at blive mere lønsomme, således at de kan blive rustet til fremtidens udfordringer.
Dette gøres ved at reducere spild og sikre flow og stabilitet i processerne.
Samtidigt fokusere vi på arbejdsmiljøet og medarbejdernes trivsel.
Process Performance® hovedfokus er at optimere og forbedre processers ydelser hos vore kunder, samt sikre høj medarbejdertilfredshed.
Vi ligger stor vægt på forandringsledelse når vi gennemfører optimeringsforløb hos vore kunder.
Vores tilgang til forandringsledelse tager udgangspunkt i aktionsorienteret læring, hvor træning, læring og refleksion kombineres som i Kolbs læringsloop.
Ved at vi har træning med i vore forløb og træningen og handlingerne bliver genstand for refleksion, skaber vi således et dobbelt loop i henhold til Kolbs teori.
Dette giver målbare resultater – helt ned på bundlinjen.
Process Performance® er internationalt certificeret indenfor Lean, Six Sigma og Projektledelse samt Business Coaching og vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Vi kan tilbyde ydelser indenfor hele paletten af optimering og forandringsledelse, således at jeres virksomhed kan blive løftet op på næste niveau.
Vi klæder jeres virksomhed på til at møde de udfordringer der venter jer i fremtiden.


Stort potentiale ved at arbejde systematisk

Indehaver Erik Olesen har arbejdet med Lean, Six Sigma og ledelse i mere end 15 år. I denne periode har Erik gennem sit arbejde defineret potentielle projektbesparelser der løber op i flere hundrede mio. kr. Dette viser potentialet ved at arbejde målrettet med optimering og ledelsesudvikling. Derudover giver optimering af arbejdsprocesser også andre fordele, såsom reducering af sygefravær og overarbejde, samt forbedring af arbejdsmiljø og trivsel.

Erfaringerne er hentet fra større industrier i ind- og udland

Grundfos – LM Windpower – Repower – Viessmann – General Electric – Devold – OCV – Vaillant – Mærsk – LEGO – Danfoss – Continental – Caterpillar – Bosh – Vestas – Leman – Danish Crown – Bestseller – Gram Equipment


Formål og Værdier


Kunden i centrum – den aftalte kvalitet leveret i rette tid

Process Performance® er en leder indenfor udvikling af mennesker, organisationer og processer, samt en trendsetter indenfor optimering.

Process Performance® bidrager til global bæredygtighed ved banebrydende metoder og værktøjer, der forbedrer livskvaliteten for mennesker og har omsorg for omverdenen.

Loyalitet

Process Performance® er loyale overfor kunder og samarbejdspartnere. Der er altid fuld fortrolighed og diskretion – også efter samarbejdet er ophørt.

Ansvarlighed

Process Performance® tager det fulde ansvar for opgaven og samarbejdsaftalen. Det er vigtigt for os at kunden får opfyldt sine forventninger.

Innovation

Process Performance® er nytænkende og innovativ i sin tilgang. Derved sikres den bedste løsning tilpasset den enkelte kundes behov.